Nordhusene Olivias Have

Skønne lejeboliger i 3630 Jægerspris
Bebyggelsen består af 63 energivenlige moderne rækkehuse i størrelsen 85 m2 til 100 m2.

Størrelse

85-100 m2

Værelser

3-4

Enheder

63

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Nordhusene Olivias Have: Moderne boliger med smukt lysindfald

Nordhusene Olivias Have er det ideelle hjem for dig, der søger et moderne rækkehus i et skønt område. Boligområdet består af 63 rækkehuse, der strækker sig mellem 85 m2 og 100 m2, og hver bolig er fritliggende med åbne garager og redskabsrum på selvstændige grundstykker.

Du vil blive budt velkommen af en dejlig have og store flisebelagte terrasser på begge sider af huset. En flisebelagt gangsti fører dig til boligens indgang med niveaufri adgang. Ud over de bekvemme faciliteter byder dette område også på grønne og rekreative fællesarealer, hvor børnene trygt kan lege med de andre børn i nabolaget. Desuden er der minimal trafik på de omkringliggende veje.

Livet i Jægerspris

Området har også mange fordele. Beliggenheden i Jægerspris er attraktiv for børnefamilier, da der er en daginstitution, skole og idrætshal i nærheden. Faktisk ligger Jægerspris skole blot 300 meter væk fra dit hjem, og der er heller ikke langt til de nærmeste indkøbsmuligheder. Du kan nemlig hurtigt cykle eller gå til butikker som Super Brugsen og Netto og få dine daglige fornødenheder.

Hvis du har behov for at komme ind til byen, er det blot en 10 minutters køretur til Frederikssund. Her finder du et større udvalg af butikker, herunder Sillebroen shoppingcenter, der huser 60 butikker og en biograf.

Omgivelserne der byder på skove, dyreliv og kulturelle oplevelser

Naturelskere vil også finde glæde i de omkringliggende områder i Jægerspris. Tag en tur til Jægerspris Nordskov, en af Danmarks store skove, hvor du kan udforske de mange moser og små vandhuller. Her kan du også opleve et rigt dyreliv med blandt andet dådyr og en mangfoldighed af fuglearter. Hvis du er interesseret i kultur, bør du besøge Jægerspris Slot, der fungerer som museum og har en imponerende slotspark. Om sommeren kan du tage en cykeltur til Isefjord og nyde en forfriskende svømmetur eller en is på stranden.

Moderne boliger med store vinduespartier

Når det kommer til boligerne i Nordhusene Olivias Have, kan du forvente rummelige opholdsrum og store vinduespartier, der fylder rummene med naturligt lys. Hvert rækkehus er indrettet med et selvstændigt bryggers med bordplade og vask, og boligen er også udstyret med moderne moduler i køkken, bad og bryggers, samt kvalitetshvidevarer. Hvis du har en elbil, er der endda forberedt tomrør til ladestation for el-køretøjer, så du kan oplade din bil nemt og bekvemt.

Velkommen til et hjem, hvor komfort, bekvemmelighed og naturoplevelser går hånd i hånd.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Olivias Have udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Seneste nyt

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Oasen

Oasen

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 33

Antal værelser: 2-3