Vores fælles fremtid

Når du bliver en del af det gode naboskab hos Nordhusenes, kan du gøre det med god samvittighed. Alle vores ejendomme er bygget med hensyntagen til miljøet og vores fælles fremtid.

Nordhusenes ejendomme er opført efter moderne principper, og de fleste er derfor certificeret efter høje miljøstandarder med hensyn til materialevalg og energioptimering.

Få flere detaljer om, hvordan den enkelte ejendom tager hensyn til vores fælles fremtid på Mit Nordhusene.

Hvorfor tænke i bæredygtighed, når man lejer en bolig?

I dag udgør boligmassen en stor del af vores CO2-udledning i Danmark. Faktisk kommer hele 30% af den samlede udledning herfra (20% udledes ved opvarmning og drift og 10 % fra opførelsen af bygninger, der dækker over boliger, broer og veje). 

Derfor er det afgørende, at vi sørger for at minimere klimapåvirkningen fra vores boliger. Både når vi opfører dem, og når vi bor i dem.

Hos Nordhusene gør vi vores til, at det sker under opførelsen af nye bygninger med gode materialer og energioptimerede løsninger. Det gør det samtidig nemt at være mere miljøvenlig som lejer, når man kan sænke sit personlige klimaaftryk uden at gøre meget andet end at leve sit liv.

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og klik "find din udlejer".