Om Nordhusene

Hos Nordhusene har vi mere end 2.300 moderne lejemål fordelt over hele landet. Du finder både lejligheder og rækkehuse i mange forskellige størrelser. Derfor har vi lejemål, der lever op til langt de flestes behov.

Nordhusene samarbejder med de bedste fra lokalområdet

Vi tilbyder adgang til gode naboskaber i hele landet. Derfor samarbejder vi med de bedste udlejere og ejendomsadministratorer i de lokalområder, hvor vores ejendomme er placeret. Det gør vi, fordi vi ønsker at tilbyde den bedste service fra lokale med indgående kendskab til både lejemål og lokalområdet.

Er du i tvivl om, hvem der kan hjælpe dig, er her nogle muligheder:

Har du brug for hjælp til at finde din næste bolig?
Har du brug for hjælp til at finde de perfekte rammer for din fremtid, så kontakt en af vores samarbejdspartnere, der står for udlejningen af vores lejemål.

Du kan under de enkelte lejeboliger finde kontaktoplysninger på vores lokale samarbejdspartnere.

Find kontaktpersoner

Har du spørgsmål til driften af din bolig hos Nordhusene?
Hos Nordhusene sætter vi en stor ære i at finde de bedste lokale samarbejdspartnere, som gør det nemt at være lejer.

Har du brug for hjælp til noget i din bolig, kan du altid finde telefonnummer og e-mail til de lokale viceværter.

Gå til “Mit Nordhusene”

Vi ved, at vores lejeboliger er dit personlige hjem. Derfor gør vi meget ud af at klæde vores viceværter godt på, så vi kan yde den bedste service – og altid med respekt for, at vi er på besøg hos dig.

Er du en naboskaber?
Er du en ildsjæl, der styrker det gode naboskab, så kalder vi dig en naboskaber. Og hvis du har gode idéer til at styrke dit lokale fællesskab, fx stå for fællesspisning, koordinere en løbeklub eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan understøtte dine initiativer. Du er også velkommen til at foreslå dine idéer, når vi ses til næste nabomøde.

Det gode, lokale naboskab udspringer af vores fællesskab

Hos Nordhusene tager vi hånd om naboskabet. Vi ønsker, at vores ejendomme både skal kunne rumme dine individuelle behov, men samtidig vil vi også skabe tryghed og sammenhold mellem vores lejere.

Derfor arbejder vi aktivt med at skabe levende fællesskaber og gode naborelationer.

Men vi gør det også lokalt ved at understøtte og investere i samarbejdet med lokale naboskabere. Det er lejere, der tager initiativ til at styrke det lokale fællesskab og øge værdien af hverdagen for sig selv og deres naboer i Nordhusene. Lyder det som noget for dig?

Ansvarlighed

Med tanke for miljøet

Under Mit Nordhusene kan du læse mere om, hvilke certificeringer, som vores boliger har. Du kan også læse mere om vores generelle tanker om bæredygtighed.

Hvorfor vælge Nordhusene?

Der er mange gode grunde til at vælge en Nordhusene-bolig

Hjemlighed

Nordhusene er først og fremmest et godt og trygt hjem: En imødekommende, reel og funktionel bolig, hvor du føler dig hjemme. Her er plads til både privatliv og samvær.

Tryghed

I Nordhusene skal du føle dig tryg. Hver bolig såvel som fællesfaciliteterne og de grønne udearealer udformes med fokus på at skabe en afslappet og tryg stemning.

Fællesskab
At være en del af et givende og aktivt fællesskab forøger livskvaliteten. Derfor sætter Nordhusene rammerne for et aktiv fællesskab i kraft af fællesfaciliteter og udearealer.

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og klik "find din udlejer".