Nordhusene Viften

Skønne lejeboliger i 2670 Greve
Privatliv og fællesskab går hånd i hånd i Nordhusene Greve, der er bygget som 6 punkthuse. Her er der plads til at nyde solen på altanen samt kaffesnak med naboerne i det fælles grønne gårdrum. De 80 lejeboliger med et boligareal på 80-110 m2 har alle gode indretningsmuligheder og store vinduespartier, som trækker lyset ind i dit hjem. Uanset familiestørrelse er der et hjem, som passer til netop dig og din boligdrøm.

Størrelse

80-110 m2

Værelser

2-4

Enheder

80

Boligtype

Lejligheder

Fællesskab

Grønne fælles arealer, orangeri, legeplads, fælles gårdrum

Centralt beliggende boligområde med alt lige uden for hoveddøren

Velkommen til Nordhusene Viften i Greve – et centralt beliggende boligområde, der har alt, hvad du behøver lige uden for hoveddøren, og er tæt placeret på både S-togstationen og E20-motorvejen, som kan føre dig til København på kun 20 minutter. Området byder desuden på oplevelser, natur og strand inden for kort afstand.

Faciliteter, uddannelse og familieaktiviteter – En by fyldt med muligheder

I Greve finder du en bred vifte af faciliteter såsom idrætshaller og centre samt gode skoler og uddannelsesinstitutioner til både store og små, herunder det populære Greve Gymnasium. Byen tilbyder masser af aktiviteter til både store og små, så du kan uden problemer tage familien med på udflugt i lokalområdet og fylde hverdagen med lidt ekstra glæde og samvær. Hvis du for eksempel er på udkig efter shopping og underholdning, er Waves Shopping Center med sine 110 butikker, biograf og spisesteder kun få minutter væk i bil. Du finder blandt andet også en stor svømmehal og flere legelande tæt på.

Naturskønne omgivelser med strand og skov som nabo

Ud over byens mange aktiviteter og muligheder kommer du til at bo i naturskønne omgivelser med Køge Bugt, strand og skov ikke langt fra dit hjem, og du får en unik mulighed for at nyde den smukke natur og den friske havluft. Om sommeren emmer Greve Strandvej af liv og glade familier, der køber is og bruger dagen på stranden eller på nogle af caféerne langs vejen. Du kan tage en forfriskende dukkert i det klare vand, bygge sandslotte med børnene eller nyde lange afslappende gåture langs stranden.

Moderne lejligheder med smukt lysindfald og fællesskabsfaciliteter

I de nybyggede boliger kan du flytte direkte ind i moderne lejligheder med gode planløsninger og store vinduespartier, der sikrer dig et skønt lysindfald i alle rum. Du får desuden nyt køkken og adgang til altan eller terrasse samt udendørsarealer, herunder fælles orangeri og legeplads. Privatliv og fællesskab går hånd i hånd i Nordhusene Viften, hvor du får rig mulighed for at møde naboerne i det grønne gårdrum eller blot nyde solen alene på altanen.

Kontakt os for selv at opleve Nordhusene Viften i Greve, hvor god beliggenhed er tilgængelig for alle.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Viften udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4

Oasen

Oasen

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 33

Antal værelser: 2-3