Nordhusene Søparken

Skønne lejeboliger i 2640 Hedehusene
Bebyggelsen består af 77 lejligheder og rækkehuse, fordelt på 2- og 4-værelser ved det fredede naturområde Sejlbjerg Mose i Nærheden.

Størrelse

75-105 m2

Værelser

2-4

Enheder

77

Boligtype

Lejligheder | Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer

Nordhusene Søparken: Dit drømmehjem i Hedehusenes idylliske omgivelser

Velkommen til vores moderne lejligheder beliggende på Hedesøvej i Hedehusenes nye bydel, Nærheden. Vores 2-4-værelses lejligheder er lyse og rummelige og har alt, du behøver!

I Nærheden får du “fremtidens by” med fællesskab og trygge rammer for både børn og voksne, men du er også kun 20 minutters kørsel væk fra København og 10 minutter fra Roskilde. Derudover er der kort afstand til Hedehusene station.

En ny bydel med alt hvad du behøver

I Nærheden er naturen lige uden for døren med store grønne arealer, Sejlbjerg Mose og Hedelands smukke natur blot en kort gåtur væk. Du vil også finde masser af indkøbsmuligheder tæt på hjemmet, herunder mange forskellige butikker på Hovedgaden i Hedehusene. Her finder du desuden en lokal skole, et spring- og gymnastikcenter samt fælles aktivitetshuse, der sikrer en aktiv og bekvem hverdag.

Rolige og rummelige lejligheder med sydvestvendt altan

Nordhusene Søparken tilbyder lejligheder, der både er rolige og rummelige. Alle værelser har god plads, og der er sydvestvendt altan i alle lejlighederne, hvor du kan nyde solen og den friske luft. Vi har sørget for, at lejlighederne er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder en kombineret vaske-/tørremaskine.

Kom og oplev det hele i vores lejligheder i Hedehusene – med ro, rummelighed og en bekvem beliggenhed.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4

Oasen

Oasen

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 33

Antal værelser: 2-3