Nordhusene Tusindfryd

Skønne lejeboliger i 8600 Silkeborg
40 unikke rækkehuse med private terrasser, omgivet af idyllisk natur og blomstrende haver.

Størrelse

47-126 m2

Værelser

2-5

Enheder

40

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer

Velkommen til Tusindfryd

Nordhusene Tusindfryd er et idyllisk boligområde beliggende i Silkeborg, omgivet af den smukke natur i Søhøjlandets rolige omgivelser. Med fokus på bæredygtighed og komfort udgør de 40 unikke lejeboliger et ideelt sted at kalde hjem. Boligerne varierer i størrelse fra 47 til 126 kvadratmeter.

Facaderne af boligerne er udført i tre forskellige løsninger: lystmalet træ, sortmalet træ og brunt tegl, hvilket bidrager til områdets harmoniske udseende. Boligerne er omgivet af grønne områder og har hver deres private terrasse og skur. Tagene er beklædt med grønne sedumtag, hvilket ikke kun tilføjer en æstetisk dimension, men også bidrager til at reducere boligernes CO2-aftryk.

Indvendigt byder boligerne på moderne design og lyse nuancer. De har åbne køkken-alrum, store vinduer, hårde hvidevarer fra Blomberg og flotte klinkegulve i badeværelserne. Boligerne har desuden adgang til fællesarealer med bordbænkesæt og en kommende legeplads i det nordlige område.

Med en central beliggenhed i Silkeborg er Nordhusene Tusindfryd det ideelle sted for naturelskere og livsnydere, som ønsker at kombinere det rolige liv i naturen med bekvemmelighederne ved byens puls.

Kontakt udlejer

Propstep Udlejningsmægler

Tlf. 33605566
E-mail: udlejning@propstep.com

Udefra og området

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 44

Antal værelser: 2-4