Nordhusene Astrid Lindgrens Kvarter

Skønne lejeboliger i 8600 Silkeborg

Størrelse

67 - 128 m2

Værelser

2-5

Enheder

195

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, fælleshus, legeplads

Et trygt hjem for børnefamilierne og alle andre, der ønsker at nyde fællesskabet

I det populære Buskelund i den nordlige del af Silkeborg finder du Nordhusene Astrid Lindgrens Kvarter, der består af 195 rækkehuse, der er arkitektonisk placeret i området i en ellipseform omkring et dejligt grønt fællesområde. Et område i perfekt symbiose med den omgivende natur og det bakkede terræn.

Her vil du opleve tryghed og mulighed for at skabe et stærkt sammenhold, uanset om du flytter til området som single, par, børnefamilie eller senior.

Velkommen indenfor i et fortryllende nybygget hjem fra Nordhusene

Rækkehusene, der udgør Nordhusene Astrid Lindgrens Kvarter, har to til fem værelser og en størrelse på 67 – 128 m2.

Alle boligerne er centreret omkring et indbydende og rummeligt køkken-alrum med åben forbindelse til stuen. Her finder du et stort vinduesparti med et et skønt lysindfald i køkkenet, som indeholder alt i hårde hvidevarer.

Boligerne er indrettet tidløst og lækkert med optimale løsninger hele vejen igennem. Dertil har alle værelser gulvvarme. Et moderne luftrensende ventilationsanlæg sikrer samtidig et optimalt indeklima året rundt. Det betyder, at du både bor godt og kan slappe af velvidende, at dit hjem er energioptimeret, og at du ikke fyrer for fuglene.

Udenfor finder du egen for- og baghave, hvor du kan nyde de lyse sommeraftener eller invitere venner eller naboer over til grillaften på terrassen, mens børnene leger på områdets fælles legeplads eller på boldbanen.

Parkeringsforholdene er gode i Astrid Lindgrens Kvarteret med i alt 299 parkeringspladser, hvoraf 110 udgør fællesparkering – herunder handicappladser til både bil og bus.

Fællesskabet i centrum

Vi stopper ikke ved fælles grønne områder, legeplads og boldbane. Vi har nemlig også valgt at opføre et dejligt orangeri samt et fælleshus.

Det er vores ønske, at fælleshuset bliver det fælles samlingspunkt for alle beboere i Nordhusene Astrid Lindgrens Kvarter, da der her er plads og mulighed for at mødes på tværs om forskellige aktiviteter som fællesspisning, strikkeklub, landskampe, yoga eller hvad I finder på i fællesskab.

For her er fællesskabet i centrum.

Bliv en del af et aktivt lokalmiljø

Buskelund har et aktivt foreningslivet, og her er det muligt at melde sig til forskellige fritidsaktiviteter både indendørs og udendørs. Og så har Buskelund den helt nye hal, Sportscenter Buskelund, der åbnede i 2020.

Tæt på det du behøver

Indkøb, daginstitutioner og Buskelundskolen er alt inden for rækkevidde. Og et veludbygget og oplyst stisystem sikrer, at både børn og voksne nemt og trygt kan færdes på cykel eller gåben.

Tæt jobbet

Buskelunds placering er ideel for dig, der pendler på job. Bybussen kører sin faste rute tæt ved boligerne og vælger du cyklen eller bilen, har du kun 5 kilometer til Silkeborg Station.

Desuden vil du opleve, at Aarhus og Herning kun ligger ca. en halv time væk, da adgangen til motorvejen også er god.

Størrelse: 67-128 m2

Antal værelser: 2-5

Enheder: 195

Boligtype: Rækkehuse

Kontakt udlejer

Birch Ejendomme

Tlf.: 89207200
E-mail: udlejningsteam@birchgm.dk

Astrid Lindgrens Kvarter udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5

Sommerfugleengen

Sommerfugleengen

By: 8600 Silkeborg

Enheder: 102

Antal værelser: 2-5