Nordhusene Vikingedalen

Skønne lejeboliger i 8920 Randers
I det nordlige Randers ligger det nye boligkvarter Nordhusene Vikingedalen, som er en del af det attraktive område Helsted. Helsted er kendetegnet ved sine fredelige omgivelser nær natur og by, og tiltrækker derfor både børnefamilier, par, singler og seniorer. Boligprojektet består af 139 rækkehuse, og boligerne varierer i størrelse fra toværelses rækkehuse på 65m2 til femværelses på 125m2.

Størrelse

65-115 m2

Værelser

2-5

Enheder

139

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Historisk vingesus og moderne rækkehuse i Nordhusene Vikingedalen

Beliggende i det maleriske område Helsted, tæt på både byen og naturen, bærer Nordhusene Vikingedalen på en rig historie fra vikingetiden. Dette område har været vidne til vigtige begivenheder og kulturarv, der daterer sig tilbage til nordisk mytologi og vikingetogter i de karakteristiske langskibe. Derfor er områderne i Vikingedalen blevet tildelt navne som Øksen og Sværdet som en hyldest til byens historie.

En unik blanding af historie og moderne komfort

Vikingedalen er dermed et særligt sted, hvor fortidens historie smelter sammen med moderne bekvemmeligheder. Her får du muligheden for at bo i helt nye rækkehuse med store vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald i hele hjemmet, samtidig med at boligernes luftrensende ventilationsanlæg sikrer et dejligt indeklima. Boligprojektet består af 139 rækkehuse, og boligerne varierer i størrelse fra toværelses rækkehuse på 65 m2 til femværelses på 125 m2.

Livet i Vikingedalen

Helsted er kendetegnet ved sine fredelige omgivelser og tiltrækker både børnefamilier, par, singler og seniorer. I baghaven har du enge, søer og blot få minutters gang til Nørreskoven. Hver bolig har sin egen have og terrasse, hvor du kan nyde årstidernes skiften. Hvis du tager de 6 km ind til Randers, vil du blive mødt af byens charme med bindingsværkshuse i de hyggelige middelaldergader samt et stort udvalg af butikker, spisesteder og kulturelle tilbud.

Uanset om du er på udkig efter en aktiv livsstil i naturen eller en afslappet tilværelse med byens bekvemmeligheder inden for rækkevidde, vil Nordhusene Vikingedalen kunne imødekomme dine behov og ønsker.

Kontakt udlejer

Birch Ejendomme

Tlf.: 89207200
E-mail: udlejningsteam@birchgm.dk

Vikingedalen udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Seneste nyt

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Tusindfryd

Tusindfryd

By: 8600 Silkeborg

Enheder: 40

Antal værelser: 2-5

Søndermarkstoften

Søndermarkstoften

By: 8643 Ans

Enheder: 70

Antal værelser: 4-5