Nordhusene Skovhaven

Skønne lejeboliger i 7000 Fredericia
I Nordhusene Fredericia kommer der 134 lyse og energivenlige lejligheder og rækkehuse nær skov, strand og byens mange muligheder.

Størrelse

49-138 m2

Værelser

2-4

Enheder

134

Boligtype

Lejligheder | Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Nordhusene Skovhaven: Boliger til den natur-elskende byboer

Nordhusene Skovhaven tilbyder i alt 134 lyse og energivenlige lejligheder og rækkehuse beliggende kun 600 meter fra Lillebælt og tæt på skov og alle byens spændende muligheder i det eftertragtede Erritsø i Fredericia. Disse nye og moderne lejeboliger er skabt til dig, der ønsker en hverdag i flotte omgivelser fyldt med tryghed og velvære.

Fredericia – En by med masser af liv og muligheder

Fredericia byder på en skøn kombination af bakket landskab, sandstrande og Naturpark Lillebælt, hvor du måske er heldig at spotte en mindre hval eller et marsvin. Byen har en livlig bymidte med et bredt udvalg af spisesteder, shoppingmuligheder og kulturelle oplevelser.

Derudover er Fredericia en perfekt beliggenhed for pendlere, da det fungerer som et knudepunkt for flere større byer i hele Danmark. Med mange uddannelsesinstitutioner er Fredericia også en populær studieby, hvilket tilfører byen en ungdommelig energi.

Skovhavens idylliske atmosfære

Trods Fredericias livlige bymidte finder du i bydelen Erritsø en tryg og rolig atmosfære – dog med nærhed til alt. Her kan du nyde et lokalt fællesskab med sportsaktiviteter og et aktivt foreningsliv. Med skov og strand i nærheden, herunder Jomfru-skoven som nabo, er der rig mulighed for at nyde naturen, når du løber en tur eller lufter hunden på de smukke stier i området. Erritsø strand ligger også blot en kort gåtur væk.

Boliger til alle med fællesskab i grønne omgivelser

Nordhusene Skovhaven byder på et bredt udvalg af boliger. Lejlighederne fås i størrelser mellem 49 og 138 m2, og rækkehuse fås i størrelser mellem 86 og 99 m2. I Skovhaven er der altså en bolig for dig, uanset om du er single, et par, senior eller en børnefamilie.

Et stort grønt fællesareal med legeplads, træer, en dam og plads til aktivitet og ophold er en central del af boligområdet. Fællesskab er et bærende element hos Nordhusene, og de grønne og trygge opholdsarealer giver beboerne mulighed for at møde hinanden, fremme fællesskabet og nyde hyggelige samtaler. Samtidig har du selvfølgelig også mulighed for rigeligt privatliv med egen altan eller terrasse.

Kom selv ud og oplev Skovhavens skønne omgivelser og hyggelige atmosfære!

Kontakt udlejer

Birch Ejendomme

Tlf.: 89207200
E-mail: udlejningsteam@birchgm.dk

Skovhaven udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Seneste nyt

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5