Nordhusene Pigernes Kvarter

Skønne lejeboliger i 7323 Give
Bebyggelsen består af 144 dobbelthuse fordelt på 4 etaper. Bebyggelsen er beliggende på et nyt lukket vænge, og boligerne er klimavenlige og veldisponerede dobbelthuse, der bl.a. er opvarmet med fjernvarme for et lavt energiforbrug.

Størrelse

85-115 m2

Værelser

3-4

Enheder

144

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, fælleshus, legeplads

Nordhusene Pigernes Kvarter – dit nye hjem tæt på alt og midt i verden

I den nordligste del af det sønderjyske, lige på grænsen til Midtjylland, finder du Give. Centralt placeret, uanset hvor hverdagen tager dig hen ad Midtjyske Motorvej eller lufthavnen i Billund kun 16 kilometer væk.

Men en ting er sikkert, som lejer i en af Nordhusenes 144 moderne dobbelthuse i Pigernes Kvarter vil du glæde dig til at komme hjem, når arbejdsdagen slutter, eller når flyet igen lander.

Optimalt til børnefamilien

I det nye boligområde Pigernes Kvarter finder du alt, hvad den moderne børnefamilie efterspørger.

Med lejeboliger på 3 til 4 værelser og med en størrelse på mellem 85 og 115m2, så er de lækre, energioptimerede dobbelthuse perfekte til familien, der vil bo i noget nyt og lækkert uden at gå på kompromis.

Den moderne bolig, som kan blive rammen om din familie, har gulvvarme i alle rum, og er indrettet med moderne og lækre løsninger. Og selvfølgelig er der installeret ovn i højskab, vaskemaskine og kondenstørretumbler, ligesom vi har forberedt tomrør til installation af ladestander til el-bil.

Fælleshus og legeplads

Skal Nordhusene i Give danne rammen om din familie, så kan du være sikker på, at du her vil finde pladsen til at skabe det gode naboskab. Udover at have plads til liv og leg i husene, så finder du også en legeplads til familiens yngste og et fælleshus, der kan rumme aktiviteter og arrangementer for hele nabolaget.

Her kan du virkelig dyrke det gode liv og finde sammen med naboerne om fælles interesser. For at gøre det nemt, lancerer vi i marts en ny fællesskabs-app, der skal lette koordineringen af det næste pizza-party, yoga-session eller hvad I sammen finder på at være sammen om.

Ikke kun perfekt placering for de voksne

Med Gives centrale placering 15 km fra Brande og 30 kilometer fra Vejle samt med let adgang til den Midtjyske Motorvej, så er hverdagen som pendler nem. Og med alle fornødenheder inden for rækkevidde, så er det en meget praktisk by at bo i.

Men det er når fritiden skal nydes, at Give for alvor viser sit værd. Her er du og din familie omgivet af naturen.

Derfor er Nordhusene Pigernes Kvarter ikke kun oplagt for dig, der pendleren til og fra job med den gode infrastruktur til de større, omkringliggende byer, men også for både den lille og den store eventyrer, der vil ud at opleve i fritiden.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Pigernes Kvarter udefra

Området

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Seneste nyt

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5