Nordhusene Oasen

Skønne lejeboliger i 2640 Hedehusene
Trygge rammer må være ordene, der bedst beskriver Nordhusene Oasen. Oasen er et helt nybygget boligområde i Hedehusene, beliggende i bydelen Nærheden. Nærheden er en moderne og innovativ bydel, som mange ville kalde for fremtidens bydel.

Størrelse

75-105 m2

Værelser

2-3

Enheder

33

Boligtype

Lejligheder

Fællesskab

Grønne fælles arealer, fælles taghave

Moderne boliger i trygge rammer

Her får du nye og indflytningsklare boliger i skandinavisk design og i et område, der stort set tilbyder alt, hvad du kunne drømme om, uanset om du er en børnefamilie, et par eller enlig.

Aktiviteter og naturoplevelser i baghaven

Nærheden skaber rammerne for et sted, hvor dine børn kan vokse op, og hvor du selv kan blive gammel. Området giver dig uanede muligheder, herunder indkøbsmuligheder med Super Brugsen beliggende i dit lejlighedskompleks samt den moderne skole Læringshus Nærheden, som stort set ligger i Oasens baghave.

Derudover finder du legepladser så som Skoleparken med sine bløde græsbakker og sit naturprægede design samt Junglebanen, der vil sikre dig mange sjove timer med sin næsten 200 meter lange junglebane med forskellige legeruter.

Tag på opdagelse i naturen

Du kommer desuden til at bo i rolige omgivelser med smuk natur. Ikke langt derfra ligger blandt andet Hedeland, et stort naturareal med faciliteter såsom skibakke, amfiteater og ridestier. Der er desuden et væld af gang- og cykelstier, så du kan udforske området og få al den friske luft, du har brug for, i det bakkede terræn.

Fællesområder, hvor naboskab bliver til venskab

Nærhedens område åbner op for en bred vifte af muligheder for at dyrke fællesskabet, og i Oasens fælles taghave kan du møde dine naboer til en kop kaffe eller blot nyde den friske luft med en skøn udsigt.

Oasen og Nærheden giver dig en unik mulighed for at blive en del af et hyggeligt og trygt fællesskab, samtidig med at der er plads til privatliv og fordybelse i den omkringliggende natur.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Oasen udefra

Området

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4