Nordhusene Mariedalen

Skønne lejeboliger i 8600 Silkeborg
I Nordhusene Mariendalen er der opført 65 lyse og lækre rækkehuse i varierende størrelser og med forskellige planløsninger, så der er en bolig til ethvert behov.

Størrelse

67-128 m2

Værelser

2-5

Enheder

65

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

I pagt med naturen – og kun en cykeltur fra Silkeborg bymidte

Kun seks kilometer nord for Silkeborg bymidte finder du hyggelige og hjemlige Nordhusene Mariedalen i Sejling. Omgivet af bæredygtige rækkehuse og med en naturskøn beliggenhed kan du trygt slå dig ned i fredelige omgivelser, og samtidig være tæt på alle storbyens muligheder.

Moderne boliger med plads til familien og fællesarealer til at samles

I Nordhusene Mariendalen har vi opført 65 lyse og lækre rækkehuse i forskellige størrelser og med planløsninger, der dækker ethvert behov.

Samtlige boliger har et indbydende og stilfuldt køkken-alrum som hjerterum i åben forlængelse af stuen. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer og er opført med flotte, hvide elementer. Der er gulvvarme i hele boligen, mens ventilationsanlægget sørger for et sundt og optimalt indeklima året rundt.

Til hver bolig har vi sørget for, at der er egen for- og baghave med god plads til at nyde livet med venner og familie.

Og når I samles om fælles aktiviteter i nabolaget, er her også gjort plads til det med legeplads til de mindste og grønne arealer til at holde loppemarkeder, sommerfester eller hvad I sammen finder på.

Der er selvfølgelig også tænkt gode parkeringsforhold ind, så du finder parkeringspladser fordelt ved både fællesarealer og boliger.

Med tanke for miljøet

Nordhusene Mariedalen er opført tæt ved Sejling Ådal. Vi har derfor taget naturen og miljøet i området med i tankerne, da bygningerne blev opført ved at etablere grønne arealer, der både støtter op om fællesskabet, men også styrker biodiversiteten i området.

Vi har plantet enggræs, træer og buske for at skabe hyggelige kroge og afskærmninger samt grønne fællesområder, der indbyder til ophold og samvær. Og alle planter er selvfølgelig valgt, så vi ikke ødelægger den eksisterende natur med arter, der ikke passer ind i miljøets øvrige fauna.

Det betyder også, at bebyggelsen er en naturlig forlængelse af det eksisterende område og derfor tilpasset det lokale dyre- og planteliv i lige så høj grad, som det matcher de moderne familier, der slår sig ned her.

Du vil som beboer opleve, at beplantningen indeholder både forårsblomstrende træer og buske, samt planter med høstfarver, der skaber de smukkeste rammer for fællesskabet i Nordhusene Mariedalen i Sejling.

Med Silkeborg lige om hjørnet

Silkeborg er Danmarks outdoor-by nummer et. Så er du til det aktive liv, er Nordhusene Sejling det oplagte valg, da du nemt kan tage del i de mange muligheder som Silkeborg byder på. Og der er selvfølgelig også masser af underholdning til de mere afslappede aftener på café eller mulighed for at nyde det rige kulturliv, du også finder i byen.

Størrelse: 67-128 m2

Antal værelser: 2-5

Enheder: 65

Boligtype: Rækkehuse

Kontakt udlejer

Birch Ejendomme

Tlf.: 89207200
E-mail: udlejningsteam@birchgm.dk

Boligen indefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5