Nordhusene Klarup Søpark

Skønne lejeboliger i 9270 Klarup
Boligerne er opført enten som 1- eller 2-plans rækkehuse, så både singler, seniorer og familier kan finde sig godt til rette i de rolige, trygge omgivelser.

Størrelse

95-110 m2

Værelser

2-4

Enheder

130

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, fælleshus, fælles værksted, fælles urtehave

Nordhusene Klarup Søpark – rum til forskellighed

Bo med Aalborg lige om hjørnet og naturen i baghaven. Som lejer i Nordhusene i Klarup Søpark får du ikke bare nøglerne til et moderne rækkehus, der er bygget efter den moderne og kvalitetsbevidste lejers behov. Her får du også adgang til det gode liv.

Med fælleshus, fælles værksted og fælles urtehave, der passes af områdets gartner, så er her alle forudsætninger for at kunne nyde livet i dejlige omgivelser. Og så har du kun 17 minutter til Aalborgs mange muligheder.

Bygger på det bedste fra parcelhuskvarteret

Nordhusene i Klarup Søpark består af lejeboliger, hvor fokus har været på at bygge et nyt boligområde op med alle de kvaliteter, som man finder i det velkendte og charmerende parcelhuskvarter.

Det oplever du blandt andet i den måde bebyggelsen er åbnet op på, med en hyggelig boligvej der giver plads til det gode naboskab. Og samtidig har hver bolig sin egen private have, hvor du kan nyde livet i familiens skød.

Moderne boliger til singlen, seniorerne og børnefamilien

Nordhusene Klarup Søpark består af 130 lejeboliger, der fordeler sig på 2 til 4 værelser og i henholdsvis et eller to plan.

Sammensætningen af boliger i forskellige størrelser og i et eller to plan gør, at området er klar til at rumme forskellighed, lejer og lejer imellem, men også til at kunne rumme livets skiftende behov. Der er derfor mulighed for at finde en bolig til de fleste i Nordhusene i Klarup Søpark.

Og området er med sine rekreative tilbud oplagt for en lang række af lejere: Fra børnefamilierne, der vil ud af byen, til seniorerne og singlerne, der vil nyde roen, men uden at være for langt væk for storbyens mange muligheder. Kort sagt: Til et sted, hvor der er højt til himlen!

Velkommen indenfor

Indenfor bliver du mødt af kvalitetsmaterialer og moderne bekvemmeligheder som gulvvarme og ventilationsanlæg, der sikrer optimalt indeklima. Og så har vi selvfølgelig sørget for hvidevarer.

Klarup – en by i sin egen ret

Selvom du er tæt på Aalborgs mange muligheder, så vil du i hverdagen ikke opleve, at storbyens tilbud trækker dig væk fra dit lokalområde.

Klarup er nemlig en by i sin egen ret med gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole samt et fitnesscenter og Klaruphallen med mange forskellige idrætstilbud.

Størrelse: 95-110 m2

Antal værelser: 2-4

Enheder: 130

Boligtype: Rækkehuse

Kontakt udlejer

Propstep Udlejningsmægler

Tlf. 33605566
E-mail: udlejning@propstep.com

Klarup Søpark udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5