Nordhusene Græsmarken

Skønne lejeboliger i 7100 Vejle
I Jerlev har Nordhusene 42 energi- og klimavenlige moderne række- og dobbelthuse i størrelser mellem 85m2 til 105 m2 – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Størrelse

85-105 m2

Værelser

3-4

Enheder

42

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Oplev det bedste af by og natur i Nordhusene Græsmarken i Jerlev

Velkommen til Nordhusene Græsmarken i Jerlev, hvor du finder 42 energi- og klimavenlige række- og dobbelthuse. Disse stilfulde boliger, der spænder i størrelser mellem 85m2 og 105m2, er alle i et plan og er tegnet i en moderne og enkel arkitektonisk stil.

Moderne elegance og egen have

Beliggende i den hyggelige by Jerlev, som har omkring 700 indbyggere, er Nordhusene Græsmarken en del af et attraktivt bysamfund i det naturskønne Vejle-område. Hver bolig er udstyret med et redskabsrum, en dejlig have, store flisebelagte terrasser på begge sider af huset samt en flisebelagt gangsti til entréen.

Husene præsenterer en elegant facade med moderne råhvide mursten og brune nuancer, som smukt komplementeres af det sorte sadeltag. Materialerne er nøje udvalgt for at skabe en harmonisk og tidløs æstetik, som vil holde sig smuk og velholdt i mange år fremover.

Beliggenhed i det naturskønne Vejle-område

Området omkring Vejle byder på fantastiske naturoplevelser. Du kan blandt andet nyde omgivelserne ved Kongens Kær, som er et unikt vådområde, hvor du kan tilbringe mange timer med at fordybe dig i det smukke landskab og det rige fugleliv. Udover naturoplevelserne vil du finde rig mulighed for at tage på sjove udflugter med hele familien til populære destinationer som Legoland, Lalandia og den historiske kongeby Jelling.

I selve Jerlev vil du opleve et rigt foreningsliv, hvor der afholdes forskellige arrangementer i løbet af året, for eksempel i Jerlev Kulturhus, som arrangerer alt fra koncerter til fællesspisning.

Stilfulde og moderne boliger

Boligerne hos Nordhusene Græsmarken byder ud over det moderne ydre på lyse og venlige rum indendørs, takket være de store vinduer i hele boligen, som sikrer et skønt lysindfald. Derudover er der et moderne køkken, gulvvarme i hele boligen og et effektivt ventilationsanlæg, som sikrer et sundt og behageligt indeklima.

Nordhusene Græsmarken er det perfekte sted at skabe et komfortabelt og moderne hjem, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd med naturens skønhed og det lokale fællesskab.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Græsmarken udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5