Nordhusene Farum Kaserne

Skønne lejeboliger i 3530 Farum
Nordhusene Garnisonsvej er placeret, hvor Farum Kaserne tidligere lå. Grunden ligger ud til golfbanen The Scandinavian Golf Club, og indkøb findes ved områdets indgang. Projektet består af fire ejendomme med 72 boliger fordelt på 18 lejligheder i hver ejendom plus to kældere til cykler og depot. Boligerne er mellem 71 og 103m2.

Størrelse

71-103 m2

Værelser

2-3

Enheder

72

Boligtype

Lejligheder

Fællesskab

Grønne fælles arealer

Opdag skønheden i Farum: Natur, historie og moderne boliger

Farum er en by, der gemmer på meget historie, og det samme gør sig gældende for Nordhusene Farum Kaserne, som har fået sit navn, da boligerne netop er placeret, hvor Farum Kaserne tidligere lå. Farum er en charmerende by i Nordsjælland, der udover at ligge tæt på Københavns mange muligheder, byder på masser af smuk natur og et stærkt lokalsamfund, herunder en biograf drevet af de lokale.

Byen har gode cykelstier, så børn og unge kan bevæge sig sikkert til og fra skole alene, og så har du få minutters kørsel til motorvejen, som kan føre dig til København på kun 20 minutter.

Aktiviteter og afslapning i smukke omgivelser

I Farum går natur og historie hånd i hånd, og du finder blandt andet Oldtidsstien, som du kan følge rundt om Farum Sø. Her kan du udover at nyde de flotte omgivelser også se spændende levn fra fortiden på din vej, såsom gravhøje og stendysser. Også Furesøen tilbyder aktiviteter og afslapning med sine smukke omgivelser. Du kan sejle en tur, hoppe i vandet ved badeområdet eller gå en tur i de omkringliggende skove.

Lige ved siden af Nordhusene Farum Kaserne finder du desuden golfklubben The Scandinavian, der tilbyder to golfbaner i høj kvalitet. Så hvis du er en golfentusiast, har du rig mulighed for at besøge klubben og nyde de rolige omgivelser, når du har fri fra arbejde.

Indflytningsklare lejligheder med godt lysindfald

Midt i den smukke natur får du med Nordhusenes boligområde mulighed for at bo i helt nybyggede lejligheder med det flotteste lysindfald, der sikrer dig et lyst og indbydende hjem. Du får en indflytningsklar bolig med en god planløsning, så du kan indrette dig præcis som du ønsker. Alle lejlighederne har nye køkkener med lyse elementer samt egen altan eller terrasse.

I denne charmerende by i Nordsjælland får du altså rig mulighed for at nyde livet i smukke omgivelser.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boliger indefra

Farum Kaserne udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4