Nordhusene Deltahusene

Skønne lejeboliger i 3600 Frederikssund
Boligerne er opført enten som 1- eller 2-plans rækkehuse, så både singler, seniorer og familier kan finde sig godt til rette i de rolige, trygge omgivelser.

Størrelse

140 m2

Værelser

5

Enheder

14

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer

Moderne boliger i hjertet af naturen og tæt på kulturlivet

Nordhusene Deltahusene i Vinge er et unikt boligområde i hjertet af den nye by Vinge, tæt på Frederikssund og med en fantastisk beliggenhed i naturen – ikke langt fra Roskilde Fjord. Her finder du moderne rækkehuse i to plan og en rummelig størrelse på 140m2.

Rækkehusene i Vinge er designet med fokus på moderne komfort og funktionalitet. Med to plan får du masser af plads til at indrette dit hjem efter dine behov. De rummelige kvadratmeter giver mulighed for at skabe et hyggeligt og harmonisk hjem, hvor du og hele familien kan trives.

Oplev Roskilde Fjords charme og gastronomi

Vinge byder på en perfekt kombination af naturskønne omgivelser og en placering tæt på bylivet i Frederikssund. På under 10 minutter i bil kan du komme til Roskilde Fjord, der indbyder til afslappende gåture langs vandet og en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Du kan også nyde en lækker frokost eller et glas vin på en af de hyggelige caféer og restauranter med udsigt til fjorden.

Kultur og bekvemmeligheder i Frederikssund

I Frederikssund finder du et bredt udvalg af butikker og andre bekvemmeligheder, og du kan nemt tage på shoppingtur, nyde en god middag eller deltage i lokale arrangementer. Byens kulturliv tilbyder mange spændende oplevelser, og du kan for eksempel udforske dit musikalske talent på Musikskolen, nyde forestillinger på Parkteatret eller dykke ned i historien på frilandsmuseet Vikingeboplads, hvor du kan opleve en autentisk stemning af en vikingeby og se opførelsen af et vikingespil hver sommer.

Nordhusene Deltahusene er mere end bare et sted at bo – det er en unik mulighed for at bo i et område præget af naturens skønhed og den daglige glæde ved at være tæt på bylivet i Frederikssund.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Billeder

Området

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4