Nordhusene Dalhaven

Skønne lejeboliger i 3660 Stenløse
Boligerne er opført enten som 1- eller 2-plans rækkehuse, så både singler, seniorer og familier kan finde sig godt til rette i de rolige, trygge omgivelser.

Størrelse

116-122 m2

Værelser

4-5

Enheder

29

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Få dit drømmehjem i Dalhaven: Smukke omgivelser og bekvem beliggenhed

Nordhusene Dalhaven, beliggende i Stenløse, er et idyllisk boligområde bestående af 29 nye og energivenlige rækkehuse. Omgivet af smuk natur i det bakkede landskab med udsigt til marker og skov vil du finde ro og harmoni her. Samtidig er der kun kort afstand til byens bekvemmeligheder, indkøbsmuligheder og skoler.

Harmoni mellem ro og nærhed til Københavns livlige puls

Beliggenheden i Dalhaven giver den perfekte balance mellem fred og nærhed til Københavns pulserende byliv. På bare 5 minutters cykeltur når du Stenløse station, og inden for 30 minutter kan du være i hjertet af København. Det gør det nemt for dig at pendle til arbejde eller tage på udflugter til storbyen, samtidig med at du kan vende tilbage til den rolige og naturskønne atmosfære i Dalhaven.

Designet med fokus på privatliv og fællesskab

Uanset om du er single, senior eller en børnefamilie, vil Dalhaven kunne imødekomme dine behov. Boligerne er opført som enten 1- eller 2-plans rækkehuse med en størrelse på mellem 116 og 122m2 og er designet med tanke på både privatliv og fællesskab. Du får plads til at nyde alenetid og samtidig mulighed for at dyrke fællesskabet i det nyopførte fælleshus.

Vores nye fælleshus

Fælleshuset kan fungere som en forlængelse af dit hjem, hvor du kan fejre fødselsdage og andre festlige begivenheder eller som et socialt samlingspunkt, hvor du kan skabe gode minder og styrke båndene til dine naboer, for eksempel ved at arrangere fællesspisninger.

Hvis du har grønne fingre og elsker at dyrke planter, vil du også sætte pris på Dalhavens fælles højbede. Her kan du dyrke sæsonens grøntsager og nyde glæden ved havelivet i fællesskab med andre. Det er en fantastisk måde at fordybe dig i de landlige omgivelser og skabe et tættere forhold til naturen.

Åbn døren til dit drømmehjem, og oplev den skønne atmosfære i Nordhusene Dalhaven.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Dalhaven udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4