Nordhusene Bronzealdervej

Skønne lejeboliger i 8600 Silkeborg
Bebyggelsen består af 91 lyse og indbydende rækkehuse i varierende størrelser fra 67m2 til 128m2 fordelt på to til fem værelser. Boligprojektet er beliggende nær Grauballe, blot otte kilometer fra Silkeborg centrum.

Størrelse

67-128 m2

Værelser

2-5

Enheder

91

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, fælleshus, orangeri, legeplads

Fælleshus til det lokale fællesskab og supercykelsti direkte til storbyens muligheder

Ikke langt fra Grauballe og blot otte kilometer fra Silkeborg midtby, via supercykelstien, finder du Nordhusene Bronzealdervej. Og udover nybyggede, lækre rækkehuse har vi også bygget de perfekte rammer for fællesskabet: et fælleshus og orangeri til at samles i om det, der skaber et trygt, lokalt fællesskab.

DGNB-certificerede rækkehuse

Her på Bronzealdervej finder du i alt 91 lyse og indbydende rækkehuse i størrelser fra 67m2 og helt op til 128m2 fordelt på to til fem værelser. Alle er nybyggede og moderne boliger med DGNB-certificering*.

Certificeringen betyder, at du kan få et hjem, der er lavet af miljørigtige og genanvendelige materialer, og at du får adgang til naturskønne udendørsarealer, der indbyder til ophold og fællesskab med naboerne.

Men det betyder også, at din bolig ikke bare har alt i hårde hvidevarer og gulvvarme i alle rum, men også et moderne ventilationssystem, der skaber et godt indeklima. Derudover er boligen opført med store vinduespartier, der naturligt lukker dagslys ind.

Boligerne er altså indrettet med tanke for det moderne liv.

Udenfor finder du egen p-plads og flisebelagt forhave til at nyde fælles stunder med familie og venner.

Området

Nordhusene Bronzealdervej består af fire boligområder, som alle er bygget op omkring hyggelige fællesarealer, der fungerer som områdernes hjerterum. Her kan børnene trygt lege på den fælles legeplads, mens du selv kan nyde dit hjem eller fællesskabet med naboerne

Fælleshus og orangeri

Her er der fælles grønne områder, legeplads og orangeri, hvor det gode naboskab og de trygge relationer kan opbygges på tværs af generationerne.

Og så har vi bygget et fælleshus, der står klar til, at fællesskabet rykker ind. Fælleshuset er stedet, hvor I i fællesskab kan dyrke det gode naboskab, hvor naboer mødes om alt lige fra fællesspisning og landskampe til banko og yoga.

I Silkeborg smelter natur og kultur sammen

Kun otte kilometer fra Nordhusene Bronzealdervej ligger Silkeborg midtby. Her finder du et aktivt kulturliv i blandt andet Jysk Musikteater og gode muligheder for at gå på shopping samt nyde de gode restauranter og caféer.

Men Silkeborg er mere end kultur. Silkeborg Kommune er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, og du finder derfor masser af muligheder for at dyrke alt fra mountainbike til vandring og nyde områdets søer, når du begiver dig ud på oplevelse i kajak eller på SUP.

Størrelse: 67-128 m2

Antal værelser: 2-5

Enheder: 91

Boligtype: Rækkehuse

Kontakt udlejer

Birch Ejendomme

Tlf.: 89207200
E-mail: udlejningsteam@birchgm.dk

Udefra og området

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5