Nordhusene Blåbærvej

Skønne lejeboliger i 6000 Kolding
Vi har opført 77 skønne ét-plans rækkehuse beliggende på et lukket og dermed børnevenligt vænge i Vonsild. Boligerne er opført i størrelserne fra 71m2 til 128 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fem værelser.

Størrelse

71-128 m2

Værelser

2-5

Enheder

77

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Nordhusene Blåbærvej – Moderne rækkehusliv i grønne og trygge omgivelser

Velkommen til Nordhusene Blåbærvej, hvor du finder vores nyopførte rækkehuskompleks bestående af 77 skønne ét-plans rækkehuse i det charmerende lokalsamfund Vonsild. Rækkehusene er beliggende i et lukket og børnevenligt vænge, hvilket gør disse boliger til det perfekte valg for dig, der ønsker en tryg hverdag i rolige omgivelser.

Et hjem til enhver livsstil og familiestørrelse

Vores rækkehuse er designet til at imødekomme forskellige behov og præferencer med størrelser, der spænder mellem 71m2 -128m2 og planløsninger med to til fem værelser, der sikrer rigelig plads til både singler, par, familier samt kæledyr. Uanset om du ønsker at have din egen private oase eller et hjem, der kan rumme hele familien, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte bolig, der passer til dine ønsker og behov.

Kort afstand til Kolding centrum og nem adgang til motorvej

Nordhusene Blåbærvej nyder godt af en ideel beliggenhed. Selvom du er omgivet af naturskønne omgivelser, er du kun godt fire kilometer fra Kolding centrum. Dette betyder, at du har nem adgang til alle de faciliteter, du har brug for i din dagligdag, såsom indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner. Du behøver ikke at gå på kompromis med bekvemmelighed, når du vælger at bo hos os.

En anden fordel ved boligområdets beliggenhed er den hurtige adgang til motorvejen. Dette gør det nemt for dig at komme rundt i landet, uanset hvor du arbejder eller tilbringer tid, når du ikke er hjemme. Du kan være i Vejle, Fredericia eller Haderslev på blot 30 minutter og i Esbjerg eller Odense på knap en time. Hvis du er naturelsker, vil du også sætte pris på den korte afstand til Kolding Fjord. Tag en tur til vandet og nyd den beroligende udsigt eller gå en tur i den flotte natur.

Fællesområderne fremmer fællesskab og naboskab

Vores mål er at give dig rammerne for et levende og inkluderende nabofællesskab. Derfor har vi skabt et fællesareal med blandt andet en legeplads og naturbænke, hvor du og din familie kan tilbringe tid og møde naboerne til en snak eller en kop kaffe i den friske luft.

Hos Nordhusene tror vi på vigtigheden af at skabe et hjem, hvor du føler dig tryg og velkommen. Derfor ser vi frem til at byde dig velkommen til vores fællesskab og hjælpe dig med at finde dit drømmehjem!

Kontakt udlejer

Birch Ejendomme

Tlf.: 89207200
E-mail: udlejningsteam@birchgm.dk

Blåbærvej udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Vikingedalen

Vikingedalen

By: 8920 Randers

Enheder: 139

Antal værelser: 2-5

Vibelunden

Vibelunden

By: 8361 Hasselager

Enheder: 42

Antal værelser: 4-5