Nordhusene Amtsmandshave

Skønne lejeboliger i 3400 Hillerød
I boligprojektet opføres 70 svanemærkede rækkehuse i to og tre plan, med blomstrende sedumtage og tilhørende have eller tagterrasse.

Størrelse

110-140 m2

Værelser

4-5

Enheder

70

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Velkommen til Nordsjællands hovedstad, Hillerød

I hjertet af Nordsjælland finder du Hillerød, der med sine mere end 36.000 indbyggere er en moderne købstad med et rigt butiks- og kulturliv.

Hillerøds historie strækker sig langt tilbage, hvilket blandt andet kan opleves på en ganske kort gåtur fra Nordhusene til det flotte Frederiksborg Slot fra 1500-tallet.

Her har du som lejer mulighed for at omgive dig med historien og samtidig bo med alle moderne bekvemmeligheder.

Plads til børnefamilien

Fælles for de 70 nye rækkehuse i Hillerød er, at de har den perfekt størrelse til den moderne familie, også den mere pladskrævende. I bebyggelsen er husene mellem 110 og 140 m2, og så kan du ydermere vælge mellem boliger i enten 2 eller 3 plan. Uanset hvad du vælger, så er planløsningerne optimale, så du får mellem fire og fem værelser.

Indenfor finder du alle moderne fornødenheder, hårde hvidevarer og lækre løsninger. Og alle boligerne er bygget, så de har opnået Svanemærket*. Du kan derfor flytte ind med god samvittighed, både over for miljøet og for din familie.

Her finder du plads til det gode familieliv – og til at skabe stærke relationer med resten af Nordhusenes beboere.

Et stærkt erhvervsliv giver gode jobmuligheder

Byen trives og vokser, ikke mindst som følge af et lokalt erhvervsliv præget af internationale virksomheder og offentlige arbejdspladser som Region Hovedstaden og Hillerød Hospital. Det stærke erhvervsliv er med til at sikre, at du her finder mange arbejdspladser i området, så du kan bo og arbejde i cykelafstand.

Og vælger du at arbejde uden for Hillerød, så er der rigtig gode forbindelser til både København og regionen i øvrigt.

En ny bydel i en levende by

Vi er meget glade for at kunne udvikle den tidligere industrigrund til det, der i dag, er Nordhusene Amtmandshave. Det betyder nemlig, at vi har kunne skabe det perfekte udgangspunkt for børnefamilierne, der kan se deres fremtid i Hillerød.

Det betyder også, at vi kan tilbyde boliger i en ny bydel i gåafstand fra den historiske bykerne og Hillerøds kulturelle scene, caféer og butikker.

Hillerød Kommune har stor fokus på at underbygge kulturen. Du kan bl.a. dykke ned i Hillerød Kommunes kulturstrategi her. Men et par højdepunkter er blandt andet Frederiksborg Slot, Teglgårdssøen, Den lille færge, Kulturnat Hillerød og Royal Stage, der er Hillerøds sports- og messecenter.

Så, hvad siger du, er det ikke korrekt at kalde Hillerød for Nordsjællands hovedstad?

Størrelse: 110-140 m2

Antal værelser: 4-5

Enheder: 70

Boligtype: Rækkehuse i to til tre plan

*Læs mere om krav til Svanemærket for nybyggerier

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Udefra og området

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Viften

Viften

By: 2670 Greve

Enheder: 80

Antal værelser: 2-4

Søparken

Søparken

By: 2640 Hedehusene

Enheder: 77

Antal værelser: 2-4

Olivias Have

Olivias Have

By: 3630 Jægerspris

Enheder: 63

Antal værelser: 3-4