Nordhusene Nr. Lyndelse

Skønne lejeboliger i 5792 Nr. Lyndelse
Bebyggelsen består af 34 energivenlige samt moderne rækkehuse i størrelsen 85m2 til 115 m2 – alle i ét plan tegnet i en moderne og enkel streg. Husene opføres i tre klynger.

Størrelse

85-115 m2

Værelser

3-4

Enheder

34

Boligtype

Rækkehuse

Fællesskab

Grønne fælles arealer, legeplads

Nr. Lyndelse: Den perfekte balance mellem landliv og byliv

Nordhusene Nr. Lyndelse er en moderne bebyggelse bestående af 34 energivenlige og stilfulde rækkehuse, der ligger i hjertet af den skønne fynske natur. Disse boliger er designet til at tilbyde et komfortabelt og praktisk liv på ét plan og byder på en række bekvemmeligheder og faciliteter, der vil gøre din hverdag til en fornøjelse.

En indbydende atmosfære

Når du træder ind i Nordhusene Nr. Lyndelse, bliver du mødt af en moderne og enkel arkitektur, der straks fanger din opmærksomhed. De råhvide mursten med brune nuancer og det smukke sorte sadeltag skaber en harmonisk balance mellem elegance og funktionalitet. De moderne vinduer og døre i mørk farve udvendigt og hvid farve indvendigt tilføjer et strejf af stil og giver et behageligt lysindfald i hjemmet.

Nyd din fritid i haven

Hver bolig i Nordhusene Nr. Lyndelse er omgivet af en dejlig have og har en stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset. Forestil dig at nyde en kop kaffe på terrassen om morgenen, mens du beundrer solopgangen, eller at invitere venner og familie til grillmiddage om aftenen, hvor I kan sidde og slappe af under åben himmel. En flisebelagt gangsti fører dig elegant til boligens indgang, der er designet med niveaufri adgang for at sikre let og bekvem indgang uden besvær.

Tilgængelighed for alle

En særlig ting ved Nordhusene Nr. Lyndelse er, at fire af boligerne er forberedt som plejevenlige boliger. Disse boliger er skræddersyet til at imødekomme behovene hos beboere med særlige behov. Fra forstærkninger i loftet til montering af lift og muligheden for at tilføje hæve/sænke funktion i køkken og badeværelse er alt blevet tænkt igennem for at sikre den optimale funktionalitet og tilgængelighed.

En skøn by med fokus på trivsel, fællesskab og livskvalitet

Beliggende i Nr. Lyndelse, en smuk by på det centrale Fyn, har du den perfekte balance mellem landlivet og nærhed til bylivet. Med kun en kort køretur på 15-20 minutter når du Odense C, og Svendborgmotorvejen er også let tilgængelig.

Nr. Lyndelse er en by, der værner om et trygt og aktivt liv og lægger derfor også stor vægt på at skabe rammerne for en god og tryg barndom. Der er gode skoler, et rigt foreningsliv og masser af fritidsmuligheder, der passer til alle aldre. Derudover er der flere pasningsmuligheder for de små i form af flere børnehaver.

Byens lokalråd arbejder hårdt på at fremme fællesskab og trivsel og arrangerer forskellige begivenheder i løbet af året, hvor du kan møde dine naboer og danne nye venskaber og bekendtskaber.

I Nordhusene Nr. Lyndelse venter et trygt og behageligt hjem, hvor du kan skabe en hverdag fyldt med velvære midt i den smukke fynske natur.

Kontakt udlejer

Taurus Ejendomsforvaltning

Tlf. +45 86122020
E-mail: taurus@taurus.dk

Boligen indefra

Nr. Lyndelse udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Orkesterlunden

Orkesterlunden

By: 5500 Middelfart

Enheder: 48

Antal værelser: 3-4

Idas Have

Idas Have

By: 5856 Ryslinge

Enheder: 44

Antal værelser: 3-4