Nordhusene Dalum Papirfabrik

Skønne lejeboliger i 5250 Odense
Når du flytter ind i en af Nordhusenes 301 lejemål i det attraktive område omkring Dalum Papirfabrik, så flytter du ind i et stykke danmarkshistorie. Og samtidig er du med til at skrive det nyeste kapitel for området, når du sammen med bydelens andre beboere skal til at fylde de historiske bygninger og omgivelser i det naturskønne område med moderne, urban stemning og godt naboskab.

Størrelse

48-131 m2

Værelser

2-5

Enheder

301

Boligtype

Lejligheder

Fællesskab

Grønne fælles arealer, aktivitetshus, legeplads

Dalum Papirfabrik – lejeboliger, der peger fremad med respekt for fortiden

Engang hjem for Danmarks første papirfabrik i en lille forstad til Odense, Dalum. I dag finder du her Odenses nyeste kvarter, der rummer alt fra lejelejligheder, ejerlejligheder, rækkehuse, og seniorboliger.

Når du flytter ind i en af Nordhusenes 301 lejelejligheder i det attraktive område omkring Dalum Papirfabrik, så flytter du ind i et stykke danmarkshistorie. Og samtidig er du med til at skrive det nyeste kapitel for området, når du sammen med bydelens andre beboere skal til at fylde de historiske bygninger og omgivelser i det naturskønne område med en moderne, urban stemning og godt naboskab.

Her finder du altså god plads til at leve. Men også til at skabe fremtiden. Med lejligheder i mange størrelser, er der med garanti også en, der passer til dine behov – også når de ændrer sig. Vores lejemål spænder fra 66 – 131m2 fordelt på 2 – 5 værelser.

Find hjerterum i den store maskinhal

Og ud over at kunne flytte ind i en attraktiv, lys og nybygget lejlighed i lækre og tidssvarende materialer, så får du også direkte adgang til lækre, rekreative områder, som løber langs med Odense Å og danner en grøn ramme om området Dalum Papirfabrik.

Kvarteret omkring den gamle papirfabrik er udviklet med hensyn til både de historiske bygninger, der giver det en helt unik industriel stemning, og for den natur, der omgiver dig, når du bevæger dig rundt i kvarteret. Alle lejemål er nemlig opført med henblik på at skulle opnå bæredygtighedscertificeringer i henhold til DGNB Guld fra Green Building Council Denmark*.

Som noget helt særligt finder du også aktivitetshuset. Placeret i en af de store, historiske maskinhaller, som tidligere husede hjertet i produktionen. I dag er hallen omdannet, så den kan danne hjerterum for kvarteret, når fællesskabet finder sammen om at give kvarteret den puls, det gode naboskab bygger på.

Noget helt for sig selv og alligevel tæt på alt

Placeret syd for Odense centrum og lige nord for E20 Dalum, så har Dalum Papirfabrik den optimale placering. Uanset om du arbejder midt i Odense, på Sjælland eller i Jylland så kommer du nemt til og fra din nye lejlighed.

Alligevel skal du nok indstille dig på at ville arbejde en hel del mere hjemme fra, når du først har oplevet de lækre lejligheder og det dejlige område. Institutioner og indkøbsmuligheder, finder du selvfølgelig også i behagelig afstand.

Om det var H.C. Andersens succes, der satte gang i papirfabrikken og Dalums vækst, da fabrikken blev grundlagt i 1874, det skal vi ikke kunne sige. Men vi glæder os til at skrive næste kapitel af dette stykke danmarkshistorie sammen med dig.

Kontakt os for at høre mere.

*Læs mere her: https://rfbb.dk/dgnb

Fakta:

Størrelse: 48-131 m2

Antal værelser: 2-5

Enheder: 301

Boligtype: Lejligheder

Kontakt udlejer

Propstep Udlejningsmægler

Tlf. 33605566
E-mail: udlejning@propstep.com

Boliger indefra

Dalum Papirfabrik udefra

Find vej

Vi har boligen til dig – find os i store dele af landet. 

Seneste nyt

Kontakt os

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Hver Nordhusene-lejebolig har en dedikeret boligadministrator, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er en eksisterende lejer eller en potentiel ny lejer. Bliv en del af fællesskabet og kontakt udlejer.

Andre boliger

Orkesterlunden

Orkesterlunden

By: 5500 Middelfart

Enheder: 48

Antal værelser: 3-4

Nr. Lyndelse

Nr. Lyndelse

By: 5792 Nr. Lyndelse

Enheder: 34

Antal værelser: 3-4

Idas Have

Idas Have

By: 5856 Ryslinge

Enheder: 44

Antal værelser: 3-4